Κίνα Ρόλος του CZ Purlin που διαμορφώνει τη μηχανή κατασκευαστής

Πάνω από 20 έτη επαγγελματικής πείρας, ποιότητα της Κίνας Ταϊβάν, τιμή ηπειρωτικών χωρών της Κίνας.

Ειδήσεις

May 26, 2020

Οφέλη διαμορφωμένης της κρύο κατασκευής χάλυβα

Γίνοντας από την ελαφριά πλαισιώνοντας μηχανή χάλυβα μετρητών

(Πλαισιώνοντας μηχανή ζευκτόντων ύφους Howick)

 

Η διαμόρφωση χάλυβα γίνεται γρήγορα η συνιστώμενη μέθοδος οικοδόμησης μεταξύ των κόσμων. Η ελαφριά δομή χάλυβα είναι ένα είδος νεολαιών και εξαιρετικά το σύστημα δομών χάλυβα ζωτικότητας, είναι ευρέως χρησιμοποιημένο γενικά βιομηχανικό και γεωργικό, εμπορικό, κτήριο υπηρεσιών, κ.λπ.

Γιατί ο ελαφρύς χάλυβας είναι τόσο δημοφιλής;

1. Μεταβλητότητα και ευελιξία στο σχέδιο

Ο ελαφρύς-ακόμα-ισχυρός προκατασκευασμένος χάλυβας μπορεί να συναντήσει μια ποικιλία των συγκεκριμένων, μοναδικών αναγκών σχεδίου.

2.Wind αντίσταση

Η δομή χάλυβα είναι ελαφριά σε βάρος, μεγάλη στη δύναμη, καλή στη γενική ακαμψία και ισχυρή στη δυνατότητα παραμόρφωσης.

3.Durability

Η ελαφριά δομή χάλυβα της κατοικημένης δομής όλης της μορφοποιημένης στο κρύο με λεπτούς τοίχους σύνθεσης συστημάτων τμημάτων χάλυβα, χάλυβας-ενισχυμένη από το έξοχο αντιδιαβρωτικό υψηλής αντοχής ελασματοποιημένο εν ψυχρώ γαλβανισμένο φύλλο κατασκευή, αποφεύγει αποτελεσματικά τη διάβρωση του πιάτου στο στάδιο της κατασκευής και η χρήση, αυξάνει τη ζωή υπηρεσιών των ελαφριών τμημάτων χάλυβα

4. Άνεση

Ο ελαφρύς τοίχος χάλυβα υιοθετεί το αποδοτικό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, έχει τη λειτουργία αναπνοής, μπορεί να ρυθμίσει την εσωτερική ξηραμμένη με αέρα υγρασία, η στέγη έχει τη λειτουργία εξαερισμού, μπορεί να κάνει το εσωτερικό του σπιτιού για να διαμορφώσει το δωμάτιο αέρα ροής, εγγυάται στη στέγη τον εσωτερικό εξαερισμό και την απαίτηση ψύξης.

5.Health

Μειώστε την περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλείται από τα απόβλητα, το στεγάζοντας υλικό δομών χάλυβα να είναι 100% που ανακυκλώνεται μπορεί

Γιατί επιλέξτε BMS;

BMS ως επιχείρηση με τη προηγμένη τεχνολογία, το σχέδιο της ελαφριάς πλαισιώνοντας μηχανής χάλυβα μετρητών BMS- έχει εξασφαλίσει την ακρίβεια και την ακρίβεια εξαρχής. Ακριβείς κοπή και ρύθμιση των υλικών για τη γρήγορη και αποδοτική παραγωγή.

Η ελαφριά μετρητών γρηγορότερη κατασκευή μηχανών χάλυβα πλαισιώνοντας και η αυξανόμενη παραγωγικότητα κονταίνουν τις υποδείξεις ως προς το χρόνο προγράμματος από πολλές απόψεις, καθιστώντας αμέσως τις ροές της δουλειάς κατασκευής αποδοτικότερες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οφέλη διαμορφωμένης της κρύο κατασκευής χάλυβα  0

 

Στοιχεία επικοινωνίας